Huyghebaert & Mommens
 Your property, Our mission
   
Alexis Mommens

ALEXIS MOMMENS

Gedelegeerd Bestuurder

HISTORIEK . . . . .

 

Sinds 1870 is HUYGHEBAERT & MOMMENS gespecialiseerd in het beheer van landelijke goederen. De eerste jaren was het bedrijf voornamelijk actief in en rondom Brugge. Het beperkte zich tot het innen van de pachten en de opmetingen van bossen, weiden en akkers.

Dankzij het actief beheer van het patrimonium van een aantal families, breidde de geografische zone zich snel uit over heel België en de buurlanden.

Sommige families zijn klant sinds de oprichting van Huyghebaert & Mommens, en het is vanwege het goede beheer, de grondige kennis van de eigendommen, de perfecte opvolging van de wetgeving inzake onroerende goederen en de duidelijke afspraken, dat deze families ons nog steeds het beheer van hun eigendommen toevertrouwen.

Op heden blijft HUYGHEBAERT & MOMMENS, onder leiding van ALEXIS MOMMENS, klanten aanwerven. Nieuwe families vertrouwen hun eigendommen aan ons kantoor op basis van mond-aan-mond reclame, via relaties en aanbevelingen of via familiale banden en huwelijken met bestaande klanten. Notarissen sturen ons regelmatig hun klanten door, gezien de specificiteit van dit aspect van het patrimoniumbeheer.

  1870 – 1900: Charles Raymond De Spiegelaere
  1900 – 1925: Raymond De Spiegelaere
  1925 – 1950: Modeste Huyghebaert
  1950 – 1990: Jacques Huyghebaert
1990 – 2007: Xavier Huyghebaert & Marc Mommens
  2007 – heden: Alexis Mommens